Redactie - 17 december 2013

Jeffrey Raskeyn wordt Director Ecosystem & Channels SAP Nederland

 

Jeffrey Raskeyn (1970) is benoemd tot Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland. Raskeyn wordt verantwoordelijk voor het positioneren van SAP in het General Business segment.

Jeffrey Raskeyn heeft 19 jaar ervaring in de IT in diverse sales- & marketing managementfuncties. De laatste vijf jaar was hij werkzaam bij Hewlett-Packard Nederland in de functie van Country Manager Indirect Sales Enterprise Group. Hierbij werkte hij nauw samen met Value Added Resellers (VAR’s), System Integrators en Service Providers. Hij bouwde onder andere de cloud channel voor HP Nederland uit en was verantwoordelijk voor de indirecte sales, voor oplossingen op het gebied van servers, storage networking en technologiedienstverlening. Tevens heeft hij in het verleden bij IBM gewerkt als Marketing Programs Manager.

Voor SAP Nederland gaat Jeffrey Raskeyn in de rol van Director Ecosystem & Channels de diverse channelpartners van SAP managen, waaronder de VAR’s, SaaS-, SAP Business One- en distributiepartners.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!