Redactie - 07 januari 2014

Maaike Jamoel wordt Insight Business Development Manager Mobility

Insight, een wereldwijde reseller van IT-producten en -diensten, benoemt Maaike Jamoel tot Business Development Manager Mobility.

Jamoel richt zich in die functie op het stroomlijnen van de kennis die Insight als trusted advisor in huis heeft om daarmee de mobility-strategie verder te ontwikkelen en het marktaandeel van Insight op het gebied van mobiele oplossingen te vergroten.

Jamoel werkt sinds 2010 bij Insight als Partner Account Manager. Daarvoor was ze onder meer werkzaam bij Belkin. “Mobility is een breed thema voor klanten”, zegt Jamoel. “Hardware, software en diensten spelen elk een eigen rol en het is zaak om deze deelgebieden goed te stroomlijnen. Bij Insight is veel kennis van de markt beschikbaar. Wij zijn daardoor goed in staat om klanten vanaf het begin aan de hand mee te nemen door het gehele proces van audit, analyse, aanschaf en onderhoud. Zo vervullen we onze rol als trusted advisor van onze klanten. Ik kijk er naar uit om dat nu op het vlak van mobility op te gaan pakken.”

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!