Redactie - 09 januari 2014

Nick Verwoert wordt Sales Manager bij Voipro


Hosted voice aanbieder Voipro heeft haar salesteam uitgebreid met Nick Verwoert (foto). In de functie van Sales Manager is hij verantwoordelijk voor de salesactiviteiten.

Met ingang van 1 januari is Nick Verwoert in dienst getreden als Sales Manager bij Voipro, een van de meest toonaangevende hosted voice providers binnen Nederland. Hij zal zich voornamelijk richten op het aantrekken van new business binnen het IT- en Telecom kanaal.

Nick beschikt over ruime ervaring in de telecombranche. Hiervoor was hij onder andere werkzaam bij Teleservice, Tiptel en Motto Voip, waar hij als accountmanager werkzaam was in diverse salesfuncties. Door zijn ervaring in de verschillende schakels binnen het Telecom distributiekanaal, heeft hij veel kennis opgedaan en weet hij wat er speelt in de markt.

“Ik ken Voipro al geruime tijd. Het is een professionele organisatie en valt op door de manier waarop het bedrijf inspeelt op de behoefte aan cloudoplossingen. Ik kan me erg goed vinden in de strategie en werkwijze van het bedrijf. Door mijn ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan kan ik meerwaarde bieden. Het aantrekken van new business is een uitdaging die mij op het lijf geschreven is”, zegt Nick Verwoert. "Ik kijk ernaar uit om samen met het team bij te dragen aan de groei van Voipro".
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!