Redactie - 09 januari 2014

Floor Guikers directeur van Bridgis Geoservices


Floor Guikers (33) is per 1 januari 2014 benoemd tot directeur Bridgis Geoservices. Hij was er reeds drie jaar actief als sales consultant. Bridgis maakt data en informatie geografisch toegankelijk. Via haar portalen Geodata, Populator, Valuator en MakeMyMap levert Bridgis aan overheden, bedrijven en advies- en onderzoeksbureaus, die actief zijn op het gebied van vastgoed, nutsvoorzieningen en telecom, milieu en externe veiligheid, mobiliteit en marketing.

Voordat Floor Guikers in dienst trad bij Bridgis was hij 5 jaar werkzaam bij Capgemini Consulting, met name binnen de Telecomsector en gespecialiseerd in de technische en operationele aspecten van MVNO’s (mobile virtual network operator). Cees Guikers, directeur bij Bridgis over de aanstelling van Floor: “De benoeming van Floor is een logische stap in de transitie van Bridgis naar een innovatief Geo-ICT bedrijf. Met in zijn portefeuille marketing en sales gaat hij leiding geven aan het managementteam dat wordt gecompleteerd door Jennie van Laar (Operations) en Frank Hommers (IT/R&D). Ik heb er alle vertrouwen in dat Floor met zijn team de transitie succesvol gaat voortzetten.”

Floor Guikers over zijn functie bij Bridgis Geoservices: “De afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gehad om kennis te maken met het bedrijf, de mensen, onze diensten en de markt waarin wij opereren. Ik kijk er naar uit om vanuit mijn nieuwe functie mijn kennis en ervaringen te kunnen delen met anderen. Bij Bridgis werken enthousiaste en kundige mensen. Er heerst een geweldig klimaat om nieuwe innovatieve diensten te blijven ontwikkelen.”
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!