Redactie - 23 januari 2014

Mark Hollander wordt Polycom Channel Business Manager Netherlands.

 

Polycom, speler in op open standaarden gebaseerde oplossingen voor Unified Communications & Collaboration (UC&C), heeft Mark Hollander benoemd tot Channel Business Manager Netherlands.

Hollander is in deze functie verantwoordelijk voor de channelstrategie van Polycom in Nederland en voor het verder uitbreiden van het channelnetwerk. Hilde Verlee (voorheen Channel Business Manager) vervult nu de rol van Country Manager Benelux en is verantwoordelijk voor de sales- en kanaalactiviteiten in Nederland. Zij rapporteert aan Jeremy Keefe, Area Sale Vice-President Verenigd Koninkrijk, Ierland en Benelux.

Hollander heeft uitgebreide ervaring in de technologiesector. Hij werkte eerder voor LifeSize Communications als Channel Manager Benelux. Hij was daaraan voorafgaand werkzaam bij Blue Coat, Packeteer en McAfee.

Hilde Verlee, Country Manager Benelux: “Wij heten Mark van harte welkom als nieuwe Channel Business Manager in Nederland. Mark is een ervaren channelmanager met veel expertise in het bouwen aan, en ondersteunen van het kanaal. Wij kijken ernaar uit om de samenwerking met onze partners verder uit te breiden en te versterken.”

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!