HP benoemt Jeroen Kok tot Country Manager Technology Support HP Nederland

HP benoemt Jeroen Kok tot Country Manager Technology Support HP Nederland

31-01-2014

HP benoemt Jeroen Kok tot Country Manager Technology Support HP Nederland

HP benoemt Jeroen Kok (foto) als Country Manager Technology Support HP Nederland. Deze business unit levert de services rondom de data center infrastructuur.

“De Technology Support organisatie speelt een belangrijke rol binnen de HP EG strategie om de klanten te ontzorgen en meer verantwoording te nemen voor de toepassing van IT. Waar we traditioneel gefocust waren op het leveren van installatie- en onderhoudsdiensten, hebben we al een paar jaar geleden de focus verlegt naar pay-per-use modellen (zoals Flexible Capacity Services). Tevens wordt het steeds belangrijker om verantwoording te nemen voor de werking van de totale infrastructuuromgeving in plaats van de losse componenten. Onze kennis van de “converged infrastructuur” is daarbij cruciaal,” aldus Jeroen Kok, Country Manager Technology Support HP Nederland.

Jeroen is sinds 2000 in dienst bij HP, de eerste jaren van zijn carrière heeft hij vooral voor de internationale organisatie gewerkt, waar hij werkzaam was voor de Finance afdeling van de organisatie. De afgelopen 7 jaar heeft Jeroen meerdere management functies bekleed binnen de Nederlandse Services organisatie.

Jeroen volgt Michiel van Vlimmeren op die verantwoordelijk is geworden voor de Technology Support General Western Europe.
 
 

Terug naar nieuws overzicht