George Schippers en Johan Beuk versterken ION-IP

George Schippers en Johan Beuk versterken ION-IP

06-02-2014

George Schippers en Johan Beuk versterken ION-IP

 

ION IP, specialist in het optimaliseren en beveiligen van digitale communicatie- en transactieprocessen, heeft George Schippers (foto) en Johan Beuk aangetrokken, respectievelijk als Project Manager en Senior Account Manager. ION-IP is nog op zoek naar netwerk- en security-specialisten.

“Ons Point-of-Control concept voor het integraal monitoren, beheren en beveiligen van bedrijfscommunicatie voorziet in een grote vraag in de Enterprise–markt. Met ervaren specialisten als George en Johan aan boord kunnen we extra meters maken. Maar we zijn er nog niet. We hebben plaats voor meer goedgeschoolde IT-ers. Ze kunnen morgen beginnen” Dat zegt Michael Bachman, commercial director ION-IP.

George Schippers (Project Manager) heeft veeljarige ervaring als projectleider, onder meer bij Atos, ING en NetServices. Over zijn overstap naar ION-IP zegt hij: “Doordat ik op inhuurbasis al een project deed voor ION-IP heb ik het bedrijf en de mensen goed leren kennen. Voordat ik in dienst kwam wist ik dus al dat ik kon rekenen op gemotiveerde collega’s met een hoog kennisniveau. Daarnaast wist ik uit gesprekken met diverse mensen dat ze niet alleen passie hebben voor datgene wat ze doen, maar dat er ook een heldere visie en duidelijke keuzes aan ten grondslag liggen. Iets wat in het huidig economisch klimaat het verschil maakt tussen winnen en verliezen. En in de rol die ik binnen ION-IP mag vervullen kan ik daadwerkelijk een concrete bijdrage leveren.”

Johan Beuk (Senior Account Manager) heeft op topniveau zijn sporen verdiend in enterprise account management in de data- en telecomwereld, onder meer bij Cisco, Telindus en Verizon. Met ION-IP heeft hij gekozen voor een Nederlandse speler. ”Het is erg prettig om zelf op verschillende manieren direct een bijdrage te leveren aan het succes en de toekomst van het bedrijf. De lijnen zijn kort, vergeleken met de internationale bedrijven waar ik voorheen werkzaam was. ION-IP heeft een goede naam in de markt. Het bedrijf opereert met expertise en toewijding in de niche-markt van het beveiligen en waarborgen van bedrijfskritische IT. ‘Secure Performance’ is een continue aandachtspunt voor elk bedrijf of organisatie, dus wij hebben altijd iets te bieden. Verder heb ik een duidelijke klik met en vertrouwen in de collega’s en het management.”

ION-IP heeft vacatures voor skilled service desk medewerkers, senior engineers en senior account managers. Alle vacatures vragen werkervaring en een HBO-denkniveau. Affiniteit met en ervaring in Security en Application Delivery Networking zijn een grote pré. ION-IP voorziet in een uitgebreid opleidingstraject.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security