SAS stelt Kirsten Hurkens aan als Partner & ISV

SAS stelt Kirsten Hurkens aan als Partner & ISV

07-02-2014

SAS stelt Kirsten Hurkens aan als Partner & ISV

 

SAS Nederland, specialist in business analytics, heeft Kirsten Hurkens (foto) aangesteld als Partner & ISV (Independent Software Vendor) Manager voor de Business Unit Visual Analytics. Hurkens wordt in deze nieuwe functie bij SAS verantwoordelijk voor de ondersteuning van resellers en ISV’s bij het positioneren en verkopen van SAS Visual Analytics.

Voordat zij in dienst kwam bij SAS was Hurkens werkzaam bij Oracle als Sales Representative Business Intelligence. Daarvoor bekleedde zij bij Oracle de functie van Channel Manager. In beide rollen heeft heeft zij uitgebreide kennis van het domein en de markt opgebouwd waarop SAS zich begeeft. Hurkens richt zich in haar nieuwe functie bij SAS op het werven van nieuwe partners, het opzetten van gezamenlijke marketinginitiatieven en het optimaal ondersteunen van partners en ISV’s.

SAS Visual Analytics

De rol van Partner & ISV Manager voor de Business Unit SAS Visual Analytics is nieuw. De Business Unit is het afgelopen jaar opgezet door Bianca van Dulmen. Zij merkt als manager van de Business Unit Visual Analytics dat er interesse is vanuit de markt: “Het afgelopen jaar is bewezen dat er een groot potentieel is voor SAS Visual Analytics. Om deze oplossing breder in de markt te zetten focussen wij ons op het vinden van geschikte partners en hen de juiste ondersteuning te bieden om succesvol te zijn met SAS Visual Analytics. Met het aanstellen van een Partner en ISV Manager kunnen we nog beter invulling geven aan onze ambities voor SAS Visual Analytics.”

Hurkens is enthousiast over haar nieuwe functie bij SAS: “Ik zie ernaar uit samen met de Business Unit en onze partners en ISV’s de mogelijkheden van SAS Visual Analytics onder de aandacht te brengen bij klanten en samen verder te bouwen aan het succes van deze oplossing.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software