Remmert Remmerts de Vries wordt Business Unit Manager bij ilionx

Remmert Remmerts de Vries wordt Business Unit Manager bij ilionx

10-02-2014

Remmert Remmerts de Vries wordt Business Unit Manager bij ilionx

 

Remmert Remmerts de Vries (57) is aangesteld als Business Unit Manager bij ilionx. Hij heeft jarenlange ervaring in managementfuncties bij diverse softwarebedrijven. In 1999 heeft hij Consilience, een leverancier van BPM, DOM en proces mining software, opgericht. Dit bedrijf is in 2007 gefuseerd met Pallas Athena Solutions en later overgenomen door het bedrijfsonderdeel Perceptive Software van Lexmark.

Als Business Unit Manager is Remmert Remmerts de Vries verantwoordelijk voor het leiden van de nieuwe business unit, ilionx Business Consultancy B.V., die bestaat uit tien ervaren business consultants. Deze business unit helpt klanten bedrijfsprocessen zodanig in te richten dat ze meer uit hun ICT-oplossingen halen. Het bedrijfsonderdeel richt zich op de diensten procesinnovatie en risicobeheer en opereert vanuit het hoofdkantoor van ilionx in Utrecht.

Remmert Remmerts de Vries: “Het is voor mij een erg leuke uitdaging om ilionx nog breder en groter te maken met business consultancy. ilionx biedt mij de ideale omgeving voor het gebundeld inzetten van mijn ervaring in consultancy, management, leiderschap en ondernemerschap.”

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software