Ruud Lohuis is per 1 januari 2014 aangesteld als Segment Manager bij Ascom Benelux
10-02-2014
Deel dit artikel:

Ruud Lohuis is per 1 januari 2014 aangesteld als Segment Manager bij Ascom Benelux

 

Ruud Lohuis is per 1 januari 2014 aangesteld als Segment Manager bij Ascom Benelux. Lohuis is in deze functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van zorgconcepten die het mogelijk maken om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen, evenals overige oplossingen voor de zorgbranche.

Ruud Lohuis werkt al sinds veertien jaar voor Ascom. Tijdens zijn carrière heeft hij diverse posities bekleed. Lohuis startte in 1999 als product manager, daarna was hij onder andere product markt manager en international business development manager. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van oplossingen voor de ouderenmarkt en de markt voor zelfstandig wonen. “Tijdens de verschillende functies die ik bij Ascom heb bekleed, heb ik me steeds verder kunnen verdiepen in oplossingen speciaal gemaakt voor de ouderenmarkt”, aldus Ruud Lohuis. “Ik kijk er erg naar uit om deze expertise verder uit te breiden en de Ascom-propositie naar een hoger niveau te tillen.”

Co Hoonhoud, algemeen directeur van Ascom Nederland B.V.: “We zijn erg blij met de nieuwe rol van Ruud. Ruud is één van de grondleggers van onze Independent Living successen in Nederland. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Amido, één van onze slimme domotica-oplossingen. Zijn jarenlange ervaring in de branche is erg waardevol en we vertrouwen erop dat Ruud een nog belangrijkere rol gaat spelen in de markt voor zelfstandig wonen.”

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Zorg