Redactie - 01 maart 2014

Sally Reade wordt Channel Manager Tintri EMEA

 

Tintri, leverancier van storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, heeft Sally Reade benoemd tot Channel Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Reade krijgt de taak om het partnernetwerk van Tintri in deze regio om te vormen tot een krachtig en bloeiend afzetkanaal.

Reade beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in de ICT-sector in EMEA en is bedreven in het vergroten van de kanaalomzet binnen de Europese markt. Voor haar aanstelling bij Tintri was Reade verantwoordelijk voor het stimuleren van de Europese kanaalomzet bij Whiptail. Daarnaast was zij actief bij EMC en Veeam en vormde ze een van de allereerste leden van het EMEA-team van VMware. Daarmee beschikt ze over een bewezen track record in de introductie en het beheer van succesvolle kanaalprogramma’s bij diverse vendors waar ze werkzaam was, zoals EMC en Veeam.

De oplossingen van Tintri omvatten de meest geavanceerde storage-technologie voor virtualisatie- en cloud-omgevingen. Reade is aangesteld om in de regio EMEA een netwerk samen te stellen van value added resellers (VAR’s) en distributeurs die elkaar optimaal aanvullen. Deze samenwerkingsverbanden zullen de groeistrategie van Tintri en diens commerciële en technische ondersteuning voor partners een krachtige impuls geven.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!