Edwin Lindelauf algemeen directeur Clooks
13-05-2014

Edwin Lindelauf algemeen directeur Clooks


Clooks, internationale speler in videosollicitatie technologie, heeft Edwin Lindelauf, voorheen sales manager bij OTYS Recruiting Technology, benoemd tot algemeen directeur.

Edwin LindelaufDoor de benoeming van Lindelauf (42) als algemeen directeur van Clooks, zullen de (inter)nationale ambities die het bedrijf de afgelopen jaren heeft tentoongespreid, versneld kunnen worden uitgevoerd. Lindelauf: ‘Videosolliciteren is niet meer weg te denken uit het sollicitatieproces en grote organisaties vragen kandidaten via video te solliciteren. Dit maakt plaats- en tijdonafhankelijk interviewen mogelijk. Het team zal zich ook focussen op de bredere inzetbaarheid van de Clooks-technologie, zoals bijvoorbeeld in e-learning.’

Lindelauf was tot en met eind april 2014 in de rol van sales manager verantwoordelijk voor de versteviging van de positie van OTYS als innovatieve marktleider in recruitment technologie. Daarvoor bouwde hij een stevig track record op in verschillende sales- en accountmanagement functies bij organisaties in recruitment en technologie.

Lindelauf zal naast zijn rol als algemeen directeur van Clooks ook betrokken blijven bij OTYS.


 

Terug naar nieuws overzicht