Sjoerd Heins, Mark Pruimboom, Frits Hinfelaar en Roel Albers aan de slag bij Pegasystems

Sjoerd Heins, Mark Pruimboom, Frits Hinfelaar en Roel Albers aan de slag bij Pegasystems

11-06-2014

Sjoerd Heins, Mark Pruimboom, Frits Hinfelaar en Roel Albers aan de slag bij Pegasystems


Bij Pegasystems, een  softwareleverancier die digitaal georiënteerde organisaties voorziet van ‘Better Business Software’ zijn vier nieuwe medewerkers in dienst getreden: Sjoerd Heins, Mark Pruimboom, Frits Hinfelaar en Roel Albers.

Sjoerd Heins (29), afkomstig van Accenture, is als Solution Consultant Decisioning verantwoordelijk voor het verschaffen van inzicht in de mogelijkheden die Decisioning software biedt aan Pegasystems klanten en beoogde klanten.

Mark Pruimboom (46), afkomstig van Ontuitive, is als Account Executive verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Pegasystems in het marktsegment Industry.

Frits Hinfelaar (54), afkomstig van Be Informed, richt zich als Manager Solutions Consultancy op het leiden en ontwikkelen van het verkoopondersteuningsteam, alsmede op de samenwerking met Pega Consulting.

Roel Albers (51), afkomstig van VisionWaves, treedt in dienst als Senior Account Executive Target Accounts en is daarmee verantwoordelijk voor een geselecteerd aantal organisaties uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Derk-Jan Brand, director Pegasystems Benelux: “Deze uitbreiding van het Benelux-team reflecteert de groeiende behoefte van organisaties in de regio om met ons te spreken over ‘business transformation’ en digitalisering van hun bedrijfsprocessen. De nieuwe mensen brengen een schat aan ervaring en een netwerk mee. Hierdoor zijn wij nog beter in staat onze klanten en beoogde klanten, samen met onze partners, te adviseren en te helpen hun gewenste, nieuwe situatie gestalte te geven.”

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software