Redactie - 08 juli 2014

Ctac stelt Ramond Leenders aan als BI Product Manager


CT Solution Provider Ctac heeft Ramond Leenders (38) benoemd tot BI Product Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van Business Intelligence. Hij zal hiervoor onder andere een visie en targets ontwikkelen.

Voordat hij bij Ctac in dienst trad, was Leenders directeur bij Eclectic International. Ook bekleedde hij verschillende leidinggevende functies bij Selecta, PhoQus en Ordina. Leenders begon zijn carrière als Business Intelligence Consultant bij The Vision Web/Solvision na een studie Bedrijfskundige Informatica.

Leenders: “Informatie wordt alsmaar belangrijker als productiefactor en het is voor Ctac van belang om haar klanten daarin adequaat te ondersteunen, zonder verspilling van geld of energie. Mijn overtuiging: ‘met de helft van het geld, het dubbele aan rendement.’. Ik ga ervoor om met Ctac een toonaangevende positie op de BI-markt te claimen. Niet alleen door de resultaten bij klanten, maar juist ook door bijdragen te leveren aan onderzoek en ontwikkeling op dit terrein.”

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!