Redactie - 18 juli 2014

PrestaShop stelt Stefan Devroey aan als Country Manager Benelux


PrestaShop, leverancier van open source oplossingen voor e-commerce, gaat uitbreiden in heel Europa. Het bedrijf kondigt de komst aan van een nieuwe Country Manager voor Benelux. Stefan Devroey gaat de activiteiten van PrestaShop in België, Luxemburg en Nederland leiden. Daarnaast is het bedrijf druk mogelijk met aanwerving voor de Country Managers in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Polen en Rusland.

PrestaShop beschikt over een open source ontwikkelingsgemeenschappen die uitsluitend is gewijd aan e-commerce technologie. De gemeenschap heeft wereldwijd ruim 620.000 leden en deze bevat een mix van handelaars, ontwikkelaars, web-agentschappen en industriële partners. Sinds 2007 is PrestaShop open source software bijna 4 miljoen keer gedownload. Vandaag gebruiken meer dan 185.000 winkels wereldwijd de PrestaShop technologie.

Stefan Devroey
`We zijn verheugd om Stefan Devroey te benoemen als nieuwe Country Manager voor België, Nederland en Luxemburg,` zei Benjamin Teszner, CEO van PrestaShop. `Vandaag hebben we reeds belangrijkste samenwerkingsverbanden en enkele duizenden gebruikers in deze belangrijke regio. Stefan zal ons in staat stellen om die relaties te versterken en onze zakelijke mogelijkheden verder uit te breiden. Zijn leidinggevende ervaring bij Belgacom en Telenet, samen met zijn diepe kennis van de hele regio is een enorme aanwinst voor onze organisatie. We weten dat de hele PrestaShop gemeenschap in de Benelux zal profiteren van de komst van Stefan. `

WH

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!