Redactie - 17 september 2013

Copaco organisert gratis technische sessies over opvolger Windows SBS 2011


In het MKB zijn we al jarenlang samen succesvol met Small Business Server 2011. Omdat dit product per 31 december uit de verkoop gaat is het de hoogste tijd om de opvolger - Windows Server 2012 – uitgebreid aan u voor te stellen.

We willen u de mogelijkheden laten zien van Windows Server 2012 Standard en Essentials, voortaan dé servers voor uw klanten in het midden- en kleinbedrijf. Windows Server 2012 is in meerdere opzichten verbeterd ten opzichte van Windows Server 2008 R2. Vooral de combinatie van Office 365 en Windows Server 2012 is een ideale oplossing voor kleine ondernemingen. Microsoft organiseert daarom twee gratis technische sessies.

Tijdens de sessies komen de belangrijkste aspecten van Windows Server 2012 aan bod. Microsoft toont migratiemogelijkheden voor bestaande Small Business Server omgevingen naar Windows Server 2012 toe. Ook de integratie van Windows Server met de clouddienst Office 365 komt aan bod. Tot slot worden de mogelijkheden van Sharepoint, Lync en Intune kort besproken. Bekijk hier de details van het programma. 

Deze sessies zullen worden gegeven door Microsoft sprekers Tony Krijnen en Hans van der Meer. Zij kunnen de hele dag uw vragen beantwoorden en u kunt over al deze onderwerpen discussiëren met hen en uw collega-partners. Doel is om samen met alle partners te bespreken met welke oplossingen we het MKB de komende jaren gaan bedienen. 

Om uw keuze nog gemakkelijker te maken organiseert Microsoft twee events op verschillende data en locaties, u kunt zich nu inschrijven! De events starten om 09.00 uur en sluiten af om 14.15 uur.

Vrijdag 13 september - Nieuwegein

Dinsdag 17 september - Amsterdam

We hopen op uw aanwezigheid om gezamenlijk de toekomst van uw en onze business te bespreken tijdens een van de Windows Server 2012 partner events.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!