Redactie - 17 oktober 2013

T-Systems Expertsessie Mobile Enterprise


T-Systems organiseert op donderdag 17 oktober een Executive Briefing en discussie over het thema: de kansen en uitdagingen van de ‘Mobile Enterprise’.

Veel organisatie stoeien momenteel met het ‘mobiel maken’ van de organisatie. Daarbij komen vragen naar voren als: Hoe kom ik dichter bij mijn klanten door innovatieve apps? Wat betekent dat voor de business? Laat ik medewerkers wel of niet met eigen apparatuur werken? Wat is de impact van mobiel werken op mijn organisatie? Hoe zorg ik voor de veiligheid van data? Tijdens de Executive Briefing op de Universiteit Nyenrode belichten nationale en internationale topsprekers vanuit verschillende invalshoeken hun visie op het onderwerp en gaan in discussie onder leiding van Paul Teixeira, hoofdredacteur van ICT Update.

De sprekers:

Lineke Sneller, CIO of the year in 2010 (Tele2 Nederland), is tegenwoordig Professor op Business Universiteit Nyenrode en Supervisory Board Member bij Achmea. Zij geeft, op basis van haar inzichten als professor en ruime ervaring als CIO, haar visie op het thema. Zij richt zich met name op de impact van de Mobile Enterprise op de gebruikers en cultuur van de organisatie.

Jan Bruns is op basis van zijn ervaring als Director CRM & QA bij KLM Information Services dé aangewezen persoon om te vertellen hoe een bij uitstek ‘Mobile Enterprise’ als KLM er in slaagt om de klantbeleving van reizigers te verbeteren met innovatieve mobiele oplossingen.

Mats Beem is Senior Vice President bij Philips Healthcare en verantwoordelijk voor de ICT-transformatie van deze Philips divisie. In zijn presentatie gaat hij in op de impact van Mobility op de business van Philips Healthcare.

Dieter Weisshaaris Senior Vice President Global Product Innovation and Leadership bij T-Systems. Hij geeft aan de hand van een aantal aansprekende praktijkcases zijn visie op de kansen die de Mobile Enterprise biedt om als organisatie dichter bij de klant te komen en de hoe ICT een belangrijke kracht voor business- en product innovatie kan zijn.

Graag nodigen wij u uit om u te laten inspireren en mee te discussiëren over de kansen en uitdagingen van de ‘Mobile Enterprise’. Naast presentaties met praktijkcases is er ruim aandacht voor de strategische kanten van het onderwerp.

PROGRAMMA:

13.30 - 14.00: Ontvangst & Registratie

14.00 - 14.05: Welkomstwoord door moderator, Paul Teixera, Hoofdredacteur ICT Update

14.05 - 14.30: Best Practices, Mats Beem, Senior VP Philips Healthcare

14.30 - 14.55: Technologietrends in de praktijk, Dieter Weisshaar, Senior VP Global Product

Innovation and Leadership T-Systems

14.55 - 15.30: Pauze

15.30 - 15.55: Mobile Strategy, Lineke Sneller, professor Nyenrode & CIO of the year 2010

15.55 – 16.20: Best Practices, Jan Bruns, Director CRM & QA KLM Information Services

16.20 - 17.00: Interactieve sessie met de vier sprekers & Wrap Up

17.00 - 18.00: Aangeklede borrel

Locatie: Business Universiteit Nyenrode - Straatweg 25 - 3621 BG Breukelen


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!