Redactie - 29 september 2013

Red Hat EMEA Partner Conference Madrid


Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, houdt zijn vijfde jaarlijkse EMEA Partner Conference van 29 september tot 2 oktober in Madrid.

Het event start met keynote presentaties van Arun Oberoi, Red Hat’s executive vice president of global sales and services en Brian Stevens, Red Hat’s CTO en vice present of worldwide engineering. Petra Heinrich, vice president of partner & alliances for Red Hat EMEA, gaat in op het partnerlandschap en de -strategie. Daarnaast staan tijdens paneldiscussies onderwerpen als open hybrid cloud, middleware, platform-oplossingen en productstrategieën centraal.

Tijdens het driedaagse evenement vinden bovendien breakout sessies plaats over strategieën en best practices voor het veranderen van een enterprise IT-architectuur dankzij opensourcetechnologieën en het migreren van fysieke naar virtuele en cloudoplossingen.

De Red Hat EMEA Partner Conference is een ideaal forum voor Red Hat-distributeurs, system integrators, ISV's, OEM's en solution providers om samen te werken en te innoveren met Red Hat en elkaar. De conferentie biedt het Red Hat partnerecosysteem een breed scala aan mogelijkheden: van discussies met executives van Red Hat tot het ontwikkelen van een strategie met Red Hat-oplossingen.

Deelnemers krijgen meer informatie over hoe klanten van Red Hat de productiviteit verhogen terwijl kosten worden bespaard. Ze krijgen bovendien de mogelijkheid om platinum sponsor IBM en gold plus sponsor HP te ontmoeten en gedurende de hele week te netwerken met partners.

De conferentie bestaat uit drie pijlers. De eerste draait om datacenter integratie met de belangrijke thema’s als partner enablement en IT-modernisering. Pijler twee richt zich op middleware en de vraag om legacy applicaties te migreren in een open omgeving. De derde pijler richt zich op het oplossen van nieuwe workload uitdagingen inherent aan open hybrid cloud en big data omgevingen.

Tevens zal een reeks hands-on trainingen worden georganiseerd over de belangrijkste productgroepen, waaronder: platform, virtualisatie, cloud en middleware. Deelnemers krijgen de kans om gratis Red Hat-examens af te leggen.

om hun bedrijf succesvol te laten groeien door het gebruik van Red Hat-producten. Wij zijn blij met IBM als platinum sponsor en HP als gold plus sponsor.”

Voor meer informatie over de Red Hat EMEA Partner Conference en voor registratie, zie: http://www.redhat.com/partnerconference/emea/


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!