Redactie - 02 september 2013

Seminar Lantech over mobiliteit met Aerohive en AirWatch


Tijdens dit seminar op 2 september 2013 gaan we met onze partners Aerohive en AirWatch dieper in op de snelst groeiende trend in de IT: Mobiliteit.

Kort over Aerohive Aerohive Networks is dé WiFi-specialist wereldwijd. Het heeft in de loop der jaren een nieuwe generatie draadloze netwerkapparatuur ontwikkeld die geen gebruikmaken van een controller appliance: The Next Generation Wireless LAN. Klik hier voor meer info.

Kort over AirWatch AirWatch levert Mobile Device Management (MDM) oplossingen voor iOS, Android en Windows Mobile/Phone devices. Klik hier voor meer info.

Agenda

08:30 – Registratie & Koffie
09:00 – Welkom
09:15 – Aerohive – De voordelen van een toegangslaag die geoptimaliseerd is voor mobiliteit
09:45 – Airwatch – wat moet u in overweging nemen bij het kijken naar MDM
10:15 – Pauze
10:30 – Presentatie door een klant: ‘Zien is Geloven’
11.00 – Q&A
11:30 – 1:1 met onze consultants & Lunch
12:30 – Afsluiting

*Iedere deelnemer met een project kan tevens in aanmerking komen voor een gratis AP121 met 3 jaar HiveManager Online om het project met een vliegende start van de grond te krijgen.

Meer weten Voor meer informatie over dit seminar, kunt u contact opnemen met onze afdeling marketing. De contactgegevens vindt u aan de rechterzijde.
Aanmelden Interesse dit seminar bij te wonen? Top! Registreren kan door simpelweg op onderstaande button te klikken en uw gegevens achter te laten, wij doen dan de rest!

Locatie:

Kasteel de Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, Baarn

Meer informatie: http://www.lantech.nl/events/seminar-mobiliteit-snelst-groeiende-trend-in-de-it/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!