Redactie - 02 oktober 2013

Training - De waarde van Cisco netwerkinnovaties


Graag willen wij u uitnodigen voor een training op woensdag 2 oktober a.s. van 9.00 - 12.30 uur omtrent de waarde van Cisco netwerkinnovaties voor uw klant.De innovatieve kracht van Cisco is vaak één van de belangrijkste reden waarom klanten kiezen voor Cisco. Met teruglopende IT budgetten is het echter niet altijd makkelijk om de business case hiervoor te bouwen.

In deze training willen we u de tools in handen geven waarmee u uw klanten nog beter kunt overtuigen van de waarde van netwerk innovaties. Daarnaast willen we laten zien dat Cisco dé partij is die uw klant kan helpen zowel de problemen van vandaag àls die van morgen op te lossen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in deze training:

waarin verschilt de Cisco strategie in die van de competitie en hoe kunt u dit gebruiken richting klanten;welke innovaties brengt Cisco komend jaar op de markt en hoe u deze kunt positioneren bij uw klant;waarom kan Cisco als enige de BYOD uitdaging van klanten oplossen;waarom is het verbinden van Clouds net zo belanrijk is als het bouwen van Clouds;waarom is de aanpak van Cisco ten aanzien van Software Defined Networking (SDN) uniek en biedt deze garantie op de lange termijn.

Let op: De training wordt in het Engels gegeven.

Wij nodigen u van harte uit voor deze inspirerende training en hebben voor elke deelnemer een leuke give-away die u goed kunt gebruiken in de gesprekken met uw klanten. Aanmelden kan hier.





Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!