Redactie - 12 november 2013

Telindus Vision & Focus event 2013


Op dinsdag 12 november organiseert Telindus, specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support, voor de twaalfde keer het Vision & Focus event.

Dit jaar staat het event volledig in het teken van de toegevoegde waarde van de IT-infrastructuur voor de business: Architect your infrastructure for the business, your future. Hoe kunnen IT-afdelingen door het efficiënt inzetten van de IT-infrastructuur meer betekenen voor de organisatie? Aan de hand van de laatste technologieën, trends en ontwikkelingen en op basis van best practices krijgen deelnemers gedurende de dag handvatten aangereikt om de IT-organisatie klaar te stomen voor de toekomst.

Vision

Het ochtendprogramma van het Vision & Focus event ziet er als volgt uit:

08:45 uur

Ontvangst

09:30 uur – 10:00 uur

Opening, Henk Buurman, Managing Director van Telindus

10:00 uur – 10:45 uur

Visionary track: Op basis van een aantal stellingen bespreekt Telindus met partners en leveranciers, EMC, NetApp, Juniper, Cisco, VMware, Login Consultants en Intenzz, hun visie op verschillende thema’s. Wat gebeurt er op dit moment, waar gaan we naar toe en hoe speelt hun technologie hier een rol in?

Focus

Tussen 11:15 uur en 14:55 uur vinden er 17 verschillende break-outsessies plaats, onderbroken door een lunch. De onderwerpen van deze sessies variëren van big data tot software defined storage en IT automation. De presentaties worden verzorgd door Telindus, partners en leveranciers van Telindus en klanten. Het break-outprogramma wordt om 14:55 uur afgesloten met een koffiepauze en een presentatie van Telindus: How is ‘the world’ responding? Om 16:00 uur start de afsluitende borrel.

Het volledige programma en het laatste nieuws over het Vision & Focus event is te vinden op www.visionandfocus.nl/programma en te volgen via @Telindus_NL en #vf13.

Aanmelden en locatie

Het Vision & Focus event vindt plaats op dinsdag 12 november in SPANT!, Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum. Geïnteresseerden kunnen kosteloos deelnemen door zich aan te melden via www.visionandfocus.nl/aanmelden


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!