Redactie - 10 oktober 2013

EMC Media Broadcasting Event; Beeld en Geluid


De Media & Entertainment industrie is een snel innoverende en veranderende industrie. De groei in online digitale content is enorm. Al die content dient te worden gecreëerd, gedistribueerd en afgeleverd in een groeiende variatie en kwaliteit van digitale formaten en via steeds meer online kanalen. In een economie waar budgetten onder druk staan dient men continu te zoeken naar optimalisatie en consolidatie van media workflows om dit te realiseren.

Scale-out storage biedt een oplossing om de verschillende data silo’s binnen traditionele en nieuwe media workflows te optimaliseren en eenvoudiger te maken.
Tijdens een exclusief seminar op donderdag 10 oktober bijBeeld & Geluid in Hilversum delen dhr. Erik Mol van RTL Digital Media en dhr. Tom Dalderup van RTV Rijnmond hun inzichten over en ervaringen met het inzetten van scale-out storage. Daarnaast informeert Ryan Sayre van EMC u over de laatste trends en ontwikkelingen in het media- en entertainment landschap.

Ryan Sayre is EMEA CTO voor Media & Entertainment bij EMC. Hij heeft veel hands-on productie ervaring in animatie, redactie en live studio workflows evenals het beheren, bouwen en verbeteren van workflows voor commerciële, televisie en filmproducties. Daarnaast heeft hij diverse adviestaken verricht voor klanten

Erik Mol is Hoofd System & Service bij RTL Digital Media. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en doorontwikkeling van hosting platforms voor high performance web applicaties en digital media.

Tom Dalderup is CTO/Hoofd Faciliteiten bij RTV Rijnmond en in deze rol al ruim 10 jaar verantwoordelijk voor het doorvoeren van innovaties in workflows en de infrastructuur. Als programmamanager is hij tevens verbonden aan vele projecten en als service manager verantwoordelijk voor een 24/7 operation.

Stel uw vragen en wissel ervaringen uit ter voorbereiding op de volgende stap in de ontwikkeling van uw IT-omgeving.

Wacht niet langer en schrijf u nu in. Maak tevens kans op eeniPad mini. Deze verloten we op de dag zelf.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!