01-01-1970

Veeam on Tour in Utrecht en Breda
(14-11-2013)


Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, organiseert op 24 oktober en 12 en 14 november de ‘Veeam on Tour’ in de Benelux. Tijdens deze tour langs diverse Nederlandse en Belgische steden ontvangen channelpartners en klanten de laatste informatie over Veeam-oplossingen en worden best practices gedeeld.

De tour doet in Nederland en België drie steden aan, namelijk Mechelen (24 oktober) Utrecht (12 november) en Breda (14 november). Een tour-dag is verdeeld in twee dagdelen; het eerste deel is gericht op het informeren van klanten en het tweede deel is bedoeld voor partners. Deelnemers ontvangen tijdens de tour uit eerste hand meer informatie en tips over het gebruik van Veeam-oplossingen. De focus ligt hierbij op Veeam Backup & Replication v7dat onlangs gelanceerd werd.

Daarnaast worden er diverse best practices gepresenteerd. Zo zullen Henk Arts, senior system engineer en Maikel Kelder, system engineers team leader bij Veeam, aan de hand van cases tips en tricks geven op het gebied van back-up en de discussie aangaan met het publiek. In België zal Niels Engelen, system engineer, deze rol op zich nemen. Tot slot komen de partners Unified Solutions en Client ICT aan het woord over hun samenwerking met Veeam.

Meer informatie over de tour en de mogelijkheid tot inschrijven voor partners is hier te vinden. Klanten van Veeam kunnen zich hier inschrijven.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security