01-01-1970

Rijkswaterstaat Rijksleveranciersdag in Utrecht
(29-11-2013)


Rijkswaterstaat heeft de inschrijving voor de Rijksleveranciersdag van 29 november geopend. ICT-bedrijven en andere leveranciers gaan op de vijfde editie van de Rijksleveranciersdag in gesprek met de overheid en worden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Rijksbrede bedrijfsvoering. Uiteraard kan er volop genetwerkt worden. Inschrijven voor de Rijksleveranciersdag is mogelijk tot 18 oktober.

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement staat verbinden centraal. Onderwerpen als de organisatorische inrichting van de rijksbrede inkooporganisatie en de loketten voor de markt passeren op 29 november de revue.

De organisatie van de Rijksleveranciersdag is dit jaar in handen van Rijkswaterstaat, in afstemming met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het evenement is niet alleen bedoeld voor bedrijven die al opdrachtnemer zijn van de overheid, maar ook voor potentiële leveranciers.

De Rijksleveranciersdag zal op 29 november vanaf 13.00 uur plaatsvinden bij Rijkswaterstaat, Griffioenlaan 1 te Utrecht. Meer informatie over de Rijksleveranciersdag vindt u op de website van Rijkswaterstaat. U kunt zich tot 18 oktober registreren via het aanmeldformulier.Terug naar nieuws overzicht