Redactie - 28 november 2013

Microsoft Experts Live: hét kennisevent voor en door professionals


Meer dan 30 experts, waaronder 9 Microsoft MVP’s, spreken donderdag 28 november tijdens Experts Live in Zeist. Professionals delen tijdens dit event hun kennis over System Center, Hyper-V, PowerShell, Windows Server, Azure, SQL, Intune en Windows Server Pack. De afsluitende keynote wordt gegeven door astronaut André Kuipers, die zal vertellen over zijn unieke kijk op onze planeet en zijn visie op de Cloud. Er zijn nog maar enkele kaarten te verkrijgbaar van de in totaal 500 plaatsen.

Voor Experts Live slaan zes user groups van Microsoft de handen ineen: System Center User Group, Hyper-V.nu, Dutch PowerShell User Group, Windows Management User Group, Azure User Group en SQL User Group Pass. Iedere user group is een rijke bron aan kennis, ervaring, praktijkvoorbeelden en natuurlijk vakgekte. Alle mogelijkheden en beperkingen, fijne kneepjes, trucjes en uitdagingen die maken dat een IT Pro producten optimaal kan toepassen, komen aan bod. Het enthousiasme om deze dag te organiseren was zo groot, dat niet alle kandidaatsprekers ook konden worden ingedeeld. En nog voor het programma bekend was, was al ruim dertig procent van de kaarten verkocht.

Family of services en family of devices De kick-off vindt plaats met een keynote waarin de family of services én de family of devices van Microsoft bij elkaar komen. In de keynote wordt antwoord gegeven op het optimale beheer van een Cloud-omgeving met de nieuwste devices. Deelnemers kunnen daarna kiezen uit meer dan dertig technische sessies verdeeld over zes zalen, die steeds verwijzen naar Cloud OS. Aan het eind van de dag komt alles samen in een meer business-gericht onderdeel, onder andere over slimme oplossingen bij multinationals als KLM.

De Cloud door de ogen van een astronaut en launch Windows Server 2012 Als dagafsluiting vertelt ESA-astronaut André Kuipers over zíjn launch. Met anekdotes over twee ruimtemissies – in totaal was hij 204 dagen in de ruimte – en een kijkje in de wereld van de bemande ruimtevaart en de daarbij behorende techniek. Microsoft geeft acte de présence met de officiële launch van Windows Server 2012 R2 en System Center 2012 R2, waarbij alle gelegenheid is om vragen te stellen.

Kijk voor meer informatie en het volledige dagprogramma op http://www.expertslive.nl/.

Datum en tijd: 28 november van 9.00 tot 19.00 uur Locatie: Figi Theater Zeist Toegang: Early Bird (tot en met 31 oktober) € 15,- incl lunch en borrel.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!