Synergy Xperience '13
01-01-1970
Deel dit artikel:

Synergy Xperience '13
(21-11-2013)


De Synergy Xperience is hét Exact Synergy evenement van Nederland en wordt voor de 8e keer georganiseerd door Nobel. Met de Synergy Xperience streeft Nobel ernaar alle facetten van Exact Synergy en de voordelen hiervan voor bedrijven aan het licht te brengen.Tijdens de Synergy Xperience krijgt u direct en gericht inzicht in diensten en oplossingen die morgen al een bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Leer van branchegenoten hoe zij resultaat boeken op het gebied van samenwerken en efficiëntie en hoe zij iedere dag weer voordeel hebben van hun investering in slimme oplossingen.

Het evenement biedt een divers programma met onder andere:

Ervaringssessies Klantervaringen staan centraal. Ook is er aandacht voor: ‘Lessons Learned’, ‘Best Practises’ en ‘Tips & Trucs’. Leer van uw branchegenoten en ontdek wat Exact Synergy voor uw bedrijf kan betekenen!Kennissessies Nieuwe technologieën en ontwikkelingen voeren de boventoon. Maak kennis met nieuwe producten en oplossingen en krijg inzicht in innovaties waar u direct mee aan de slag kan.Meet the Xpert Wilt u sparren met een Xpert? Individuele klantvragen, behoeften en kennisdeling staan centraal in de 1-op-1 in gesprekken met onze Xperts.

Wanneer: donderdag 21 november 2013 (12.00 - 16.15)

Waar: Meetingdistrict, Nieuwegein

Deelname: Gratis

Telefoon: 088 235 66 55

Inschrijven In tegenstelling tot voorgaande jaren is dit jaar het aantal plaatsen beperkt. Wilt u verzekerd zijn van toegang tot de Synergy Xperience? Schrijf u dan direct in; de toegang is gratis!

Meer informatie: http://www.synergyxperience.nl/

Aanmelden: http://www.synergyxperience.nl/inschrijven/ 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software