Werken in de cloud: een live uitzending van SPS
01-01-1970
Deel dit artikel:

Werken in de cloud: een live uitzending van SPS
(12-11-2013)

Op dinsdag 12 november om 16:00 uur verzorgt SPS de tweede live-uitzending in de serie ‘Security 15 Minutes Live’. Dit keer is het thema van de interactieve uitzending ‘Werken in de cloud’. In een 15 minuten durend interview gaat Linda Verweij, COO van SPS, het gesprek aan met Marc Hullegie, directeur van Vest Informatiebeveiliging.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de Patriot Act, privacy en liability. Via #spsnowlive kunnen kijkers gedurende de uitzending vragen stellen die live worden beantwoord.In relatie tot werken in de cloud blijft privacy een belangrijk onderwerp. Vragen die aan bod komen tijdens de uitzending zijn: Hoe weten wij waar onze data staat? Is de Patriot Act echt een reden om niet in een Amerikaanse cloud te hosten? En hoe maak je goede afspraken met je service provider? Daarnaast wordt besproken hoe juridische en privacy specialisten een rol kunnen spelen bij het opstellen van de contracten. Ook wanneer je met grote partijen werkt waarvan je op voorhand wellicht niet verwacht iets te kunnen inbrengen.

Linda Verweij, COO bij SPS: “Tijdens de uitzending willen we de kijker duidelijkheid verschaffen over de verschillende (privacy) issues die spelen rondom het werken in de cloud. Ieder land heeft zijn eigen spelregels en voor de klant is het soms moeilijk om hier inzicht in te krijgen. Aan de hand van praktische tips en concrete informatie willen wij bedrijven de knowhow geven om een keuze te maken die bij de organisatie past.”

Registreren De live-uitzending vindt plaats op dinsdag 12 november om 16:00 uur. Registreren voor deze uitzending is mogelijk via: http://www.sps.nl/tweede-aflevering-security-15-minutes-live-over-werken-in-de-cloud.html 


 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud