Riverbed’s Cascade Pilot en Shark – Wireshark op steroïden
01-01-1970
Deel dit artikel:

Riverbed’s Cascade Pilot en Shark – Wireshark op steroïden
(05-12-2013)

In deze praktijkgerichte workshop worden traceerbestanden uit de dagelijkse praktijk gebruikt om uit te vinden welke oorzaak ten grondslag ligt aan applicatiebottlenecks. Met behulp van Wireshark en Cascade Pilot ontvang je deskundige tips om de werkelijke oorzaak van een trage applicatie of een traag netwerk te kunnen identificeren. Cascade Pilot is een visualiserings-, monitorings- en rapportageaanvulling op Wireshark, de meest populaire netwerkanalyzer ter wereld.

Heb je ooit eerder: Problemen willen oplossen met applicaties gehost via internet/Cloud?
Problemen willen identificeren die kunnen ontstaan op MPLS-gebaseerde netwerken?
Enorme hoeveelheden verkeer willen vastleggen voor het oplossen van problemen of veiligheidsdoeleinden (uren, dagen, weken)?
Meer willen weten over best practices en tips voor het oplossen van problemen die kunnen worden toegepast op ieder performanceprobleem?
Met zekerheid willen vaststellen of QoS, of het ontbreken daarvan, het probleem is?
De informatie uit ‘packets’ willen gebruiken om de hoofdoorzaak te identificeren?
De omvang van het probleem snel willen terugbrengen en het willen bekijken in Wireshark?
Je bevindingen vast willen leggen in carrière-ondersteunende rapportages voor klanten of management?

Maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is deze workshop geknipt voor jou! Om op de juiste manier gebruik te kunnen maken van Wireshark en Cascade Pilot biedt deze workshop je praktische ervaring bij het bereiken van die gedetailleerde doelen. Problemen die zich in de dagelijkse praktijk voordoen, worden gebruikt voor het verfijnen van uw vaardigheden op het gebied van probleemoplossing.

Voorwaarden voor deelname: deelnemers moeten vertrouwd zijn met het gebruik van Wireshark voor packet analysis en in het bezit zijn van een Riverbed Cascade Pilot (CSP-LIC-USR-1). Deelnemers aan de workshop moeten een geïnstalleerde Cascade Pilot op hun Windows-laptop (geen MAC's), voor gebruik tijdens de cursus kunnen tonen.

Klik hier om een gratis proefexemplaar te downloaden indien je geen exemplaar tot je beschikking hebt. We kijken uit naar je inschrijving!

Locatie: Mövenpick Hotel Amsterdam, Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam, Nederland


Terug naar nieuws overzicht