Redactie - 12 december 2013

Praktijkdag Consumerization of IT


Natuurlijk weet u dat er echt iets aan het veranderen is voor u als ICT specialist. Waar u vroeger volledig in de lead was als het gaat om de aanschaf van hard- en software, is het nu steeds vaker de medewerker die bepaalt. Vaak ingegeven door de hard- en software die men ook privé gebruikt.

Deze praktijkdag gaan we u niet proberen te overtuigen van het feit dat deze ontwikkeling ook invloed gaat hebben op uw organisatie. Dat weet u namelijk al lang. Wel gaan we u een set van tools aanreiken die u direct kunt toepassen binnen uw organisatie. Met onder andere 5 workshops, praktijkcases van onder andere Rabobank en Gemeente ’s-Hertogenbosch en een expertsessie over juridische aspecten biedt deze praktijkdag u een compleet pakket.

Danny Frietman, uw dagvoorzitter tijdens dit congres, staat bekend als een mobility veteraan; al in 2002 begon hij een mobile apps bedrijf. Tijdens het congres Consumerization of IT neemt hij u op gehele eigen wijze mee langs de meest actuele ontwikkelingen. Wat zijn de belangrijkste BYOD-trends? Welke impact heeft IT consumerization op (IT-) organisaties en hoe zit het met de veranderende rol van IT? Daarnaast staat Danny met zijn van nature kritische houding garant voor maximaal rendement uit uw bezoek aan dit congres.

Lees meer hier.  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!