Redactie - 13 februari 2014

Agile Testing Day

 

Agile Testing Day isop donderdag 13 februari in Den Haag. Deze dag wordt geopend door Andrea Tomasini, dé Agile goeroe en een van de vijf personen wereldwijd die zowel Certified Scrum Coach (CSC) als Trainers (CST) is.

Andrea is oprichter van agile42 en hij heeft wereldwijd een van de grootste agile transisities begeleidt (bij Ericson), waarbij meer dan 2.000 mensen betrokken waren. Hij opent de Agile Testing Day met een inspirerende keynote: ‘Agile testen is nonsens, want agile is testen!’. Tijdens deze keynote zet hij uiteen waarom Agile testen eigenlijk niet bestaat, want Agile is gebaseerd op het managen van complexe projecten, waarbij we onze aannames en hypothesen op zeer gedisciplineerde wijze zo vaak en grondig mogelijk verifiëren. Dit betekent dus dat als je werkelijk Agile wil werken, je elke dag alles test wat je doet. Tevens heeft Andrea met agile42 vorige week het Enterprise Transition Framework (ETF) gelanceerd, dat organisaties middels iteratieve processen ondersteund in de transitie naar een Agile-organisatie.

Voor het uitgebreide programma, meer informatie over Andrea en het onderwerp kun je kijken op http://www.agiletestingday.nl/nl/

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!