Redactie - 20 maart 2014

Lunch and Learn: Software Defined Data Center (SDDC) & Software Defined Storage


De Software Defined Data Center (SDDC) markt is in 2018 wereldwijd goed voor 5,31 miljard omzet, aldus het onderzoeksbureau Markets and Markets. Het Software Defined Data Center (SDDC) is het nieuwe buzz-woord in de IT geworden. Maar wat is een Software Defined Data Center nu eigenlijk? En hoe zit het dan met Storage Defined oplossingen? Tijdens deze interactieve lunch and learn sessie van 20 maart gaan we in op de mogelijkheden van Software Defined oplossingen.

Wat is een Software Defined Data Centers (SDDC)?

Uw IT organisatie moet steeds sneller kunnen acteren om de veranderende vraag vanuit de business goed te kunnen ondersteunen. “Traditionele” datacenters, vaak gebaseerd op applicatiesilo’s, vormen hierin een beperkte factor op gebied van snelheid en flexibiliteit. Software Defined Data Center (SDDC) en Software Defined Storage zijn de volgende stappen in de evolutie van het traditionele datacenter.

Introductie Nexenta – Het onderscheidend vermogen zit in de software

Nexenta staat bekend als een van de eerste Software Defined Storage leveranciers ter wereld. Het software-only platform maakt het voor bedrijven en instellingen mogelijk om een uiterst schaalbare storage-omgeving te creëren met onbeperkte snapshots, gratis versie beheer en fijnmazige gegevensbeveiliging. Dit alles op basis van commodity hardware, waardoor de kosten voor opslag drastisch afneemt. Het systeem biedt daarnaast grote schaalbaarheid op gebied van capaciteit en performance. Tijdens deze interactieve lunch and learn sessie laten wij u kennis maken met de producten en oplossingen van Nexenta.

Software Defined Storage – Vereenvoudig uw VDI omgeving

Vereenvoudig uw VDI opslag- en systeembeheer in drie stappen. Wij introduceren een oplossing met een centraal dashboard die real-time analysemogelijkheden biedt. Hierdoor krijgt u inzicht in uw omgeving en bent u in staat om de belangrijkste problemen als het gaat om VDI implementaties op te lossen. Automatiseer, configureer en optimaliseer de onderliggende opslagcapaciteit (VMware View desktop pool) om de prestaties van uw VDI omgeving te waarborgen.

Software Defined Storage als basis van Storage replicatie as a Service

Introduceer Software Defined Storage in uw omgeving en maak gebruik van de kosteneffectieve en hoge beschikbaarheidsoplossingen van DataLogix. Met de Storage replicatie as a Service staat uw data veilig in een van onze Nederlandse datacenters. Ontdek uw mogelijkheden tijdens de lunch and learn sessie.

Deze sessie geeft u antwoorden op vragen:

Wat is Software Defined Data Center (SDDC)?
Private- Hybrid- of Public Cloud (storage)?
Hoe kunt u met Software Defined Storage uw storage omgeving flexibeler en kosten effectiever maken?
Hoe kunt u uw VDI omgeving optimaliseren?
Hoe kunt u uw storage kosten verlagen zonder vendor lock-in?
Hoe kunt u uw beschikbaarheid verhogen zonder investering van een eigen tweede datacenter?
Locatie Lunch and Learn

De lunch and learn sessie wordt georganiseerd op een unieke locatie, op grote hoogte, de Gerbrandytoren te IJsselstein (ook wel bekend als de grootste kerstboom van Nederland). De Gerbrandytoren ligt centraal in het land.

De Gerbrandytoren (Lopik)
Hogebiezendijk 21
IJsselstein

Hoe aan te melden?

We stellen uw komst zeer op prijs!
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve lunch and learn sessie middels deze link: Inschrijven Interactieve Lunch and Learn sessie - 20 maart 2014 - Software Defined Data Center & Software Defined Storage. Wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw deelname alsmede nadere informatie betreffende route, parkeergelegenheid e.d. Er zijn tijdens deze interactieve sessie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!