Cisco de 'Mon-IoT-ize for Growth' training
01-01-1970
Deel dit artikel:

Cisco de 'Mon-IoT-ize for Growth' training
(05-03-2014)


Op woensdag 5 maart a.s. organiseert Cisco de 'Mon-IoT-ize for Growth' training. Deze training vindt plaats bij Cisco in Amsterdam van 9:30 tot 16:30 uur.

Internet of Things (IoT) biedt uitstekende kansen voor onze Partners om in de komende tien jaar groei te genereren. Alleen al in EMEAR bedraagt de waarde van IoT opportunities dit jaar in totaal 140 miljoen dollar.

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

Wat te verkopen:

De IoT-productportfolio (Productcomponenten, PIDs en Pricing (BOM))Nieuwe verticale oplossingen en use cases (industrie, transport en nutsbedrijven/energie)

Hoe te verkopen:

Ken uw klantIdentificeer nieuwe IoT-kansenVerkoop aan beslissers in IT en OT (Operational Technology)Positioneer de bredere architectuur en de toekomstvisie die IoT mogelijk maakt.Maak kennis met de resources die Cisco beschikbaar stelt om IoT te verkopen

Tijdens de training hebt u tevens de gelegenheid om te netwerken met de Partner- en Accountteams en specialisten van Cisco. Doe er uw voordeel mee en ontdek hoe zij met succes IoT-producten en -oplossingen verkopen.

Leer hoe u 'Mon-IoT-ize for Growth' kunt inzetten om marktaandeel te winnen en hoe dit kan bijdragen om uw omzetdoelstellingen voor dit jaar te behalen.

Meldt u zich hier aan.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken