Cisco Summit 2014
01-01-1970
Deel dit artikel:

Cisco Summit 2014
(01-04-2014)

 

Graag nodigen wij u uit voor de Cisco Summit 2014, die plaatsvindt op dinsdag 1 april van 13.00 - 18.00 uur in Buitenplaats Amerongen.

Tijdens deze middag presenteren wij het Just Switch It Partner Programma, bespreken we de ontwikkelingen rondom de Data Center en Virtualisatie architectuur en worden de proposities toegelicht waarmee u op deze ontwikkelingen kunt inspelen. Marc Samsom (Data Center Lead Nederland) zal u bijvoorbeeld meer inzicht geven in de Application Centric Infrastructure (ACI)-propositie.

Application Centric Infrastructure (ACI)
ACI ondersteunt automatisering en programmeerbaarheid van de gehele infrastructuur door samenvoeging van services voor storage, compute, netwerk, beveiliging en datacenters, zodat dit alles als één systeem kan worden bekeken en beheerd.

De zaken zo snel mogelijk voor elkaar krijgen is één van de betekenissen van het spreekwoord 'tijd is geld'. Gemiddeld spenderen IT-managers 70% van de beschikbare tijd aan het in stand houden van de IT-omgeving. De beschikbare tijd voor innovatie is dus beperkt. Het goede nieuws is dat we dit gaan veranderen met ACI.

Dromen, durven, delen en doen
Dit is het motto van onze gastspreker Wilco van Rooijen (poolreiziger, bergbeklimmer en beroepsavonturier). Zijn extreme expedities hebben veel overeenkomsten met het moderne zakendoen. U kunt alles bereiken - maar dan moet u ook alles willen geven. Bereid u voor op een indrukwekkende presentatie.

Via de registratiebutton kunt u zich inschrijven. Op de eventpagina vindt u bovendien meer informatie over het programma en de locatie.

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Channel