Redactie - 15 mei 2014

Workshop Enterprise Cloud Computing

15 mei 2014

Workshop Enterprise Cloud Computing

NAP of Amsterdam, Schiphol

Op 15 mei 2014 presenteert Verizon haar visie op cloud computing voor bedrijven en tonen wij u de laatste trends op dit gebied.

Het seminar heeft speciale aandacht voor Hybride Cloud. Zakelijke dienstverleners en middelgrote ondernemingen zien vaak op tegen desinvesteringen en een volledige overstap naar de cloud is ook niet altijd de oplossing. Door wetgeving en veranderende eisen van de markt wordt u echter wel gedwongen om over de materie na te denken. Tevens is er aandacht voor migratie van data en applicaties naar de cloud.

Hands On Demo

Tijdens de workshop Enterprise Cloud Computing richten wij samen met de deelnemers een test & development omgeving in. Tevens laten wij zien hoe u cloud servers en fysieke servers via het internet veilig en betrouwbaar kunt verbinden. Natuurlijk komen ook de andere voordelen van cloud computing aan bod, schaalbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en betalen naar gebruik.

Inschrijven en meer informatie: https://www.eventbrite.nl/e/nap-of-amsterdam-terremark-third-thursday-workshop-cloud-computing-tickets-5395207210

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!