Redactie - 03 april 2014

Kennissessie over cybercriminaliteit

 

Op donderdag 3 april organiseert Koning & Hartman in samenwerking met Huawei een kennissessie over cybercriminaliteit. Deze kennissessie geeft een duidelijk en beangstigend inzicht in de evoluerende wereld van de cybercriminaliteit. 

Koning & Hartman benadrukt het belang van een goede beveiliging en voorziet de bezoekers van waardevolle suggesties om hun organisaties te beschermen tegen cybercriminaliteit. Tijdens de kennissessie wordt de opbouw van een gedegen beveiligingsstrategie behandeld, een verdediging die veel verder gaat dan alleen het beveiligen van de netwerk-infrastructuur, applicaties en informatie.

Gastspreker Peter Rietveld, een autoriteit in het domein van (information) security en cybercriminaliteit, zal dit uitgebreid toelichten. Daarnaast zal Huawei een aantal van haar beveiligingsoplossingen presenteren en wordt er een live hacking demonstratie gegeven.

De kennissessie vindt plaats op donderdag 3 april in het Huawei Exhibition Center in Amstelveen. Deelname aan de kennissessie is gratis en het zal omstreeks 12.30 uur beginnen. 

 
 
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!