Redactie - 12 april 2014

Quanza ISP Kartcompetitie

 

De jaarlijkse Quanza ISP Kartcompetitie voor de internetbranche wordt op zaterdag 12 april voor de twaalfde maal verreden. 400 Racers in 40 teams gaan in Utrecht de strijd met elkaar aan op een van de langste kartbanen van Nederland. Inschrijven kan op ISP-Kartcompetitie.nl.

Get in de Game! Dat is het thema van de ISP Kartcompetitie waarvan Quanza voor de vierde maal als Platinum Sponsor dé gastheer is van 1000 bezoekers. Tijdens deze twaalfde editie verwelkomt Quanza alle bezoekers en deelnemers met een heerlijke kop Barista-koffie in het Quanza-café, gevestigd in Het Ketelhuis. In dit café treffen bezoekers elkaar voor én na de wedstrijden, om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Het Ketelhuis verandert voor deze gelegenheid in een jaren 80-café, compleet met flipperkasten en retro videogames.

De jaarlijkse Quanza ISP Kartcompetitie is een begrip in de internetbranche. Tijdens dit evenement komen collega’s uit de hele Nederlandse internetsector op een leuke en makkelijke manier met elkaar in contact. De competitie wordt wederom gehouden in DeFabrique in Utrecht, een mooie ruimte waar toeschouwers goed kunnen verpozen en waar deelnemers kunnen racen over het 950 meter lange circuit.

Natuurlijk startpunt
Frans ter Borg, algemeen directeur bij Quanza Engineering: “We hebben veel zin in deze twaalfde editie van de Kartcompetitie. Ons café is de natuurlijke én sfeervolle startplek om aan de competitie mee te doen en andere activiteiten tijdens het evenement te ontdekken. Hier kom je je vakgenoten tegen en ontstaat er een prettig ons-kent-ons-gevoel. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een internetcultuur waarin sportiviteit en gezelligheid ontspannen samen gaan.”

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!