Redactie - 09 april 2014

OpenSDx Summit EMEA

 

Nexenta, leverancier van Software Defined Storage (SDS)-oplossingen, maakt bekend als gastheer op te treden van de OpenSDx Summit EMEA (@OpenSDx). Dit evenement vindt plaats op 9 april in het DoubleTree Hotel nabij station Amsterdam Centraal.

De OpenSDx Summit EMEA (voorheen de Open Storage Summit) staat inmiddels synoniem aan de Open Storage-beweging. Open Storage heeft als doel de toenemende opslagkosten in te dammen en de efficiëntie te verbeteren, wat innovatie en concurrentievoordeel kan opleveren, aldus Nexenta. Tijdens de OpenSDx Summit zullen analisten, eindgebruikers, resellers en technologische experts ingaan op kansen die deze belangrijke trend met zich meebrengt.

Tijdens de OpenSDx Summit zal Nexenta het woord geven aan belangrijke opinieleiders binnen de branche die inhoud geven aan het begrip “software defined”. Daarnaast zijn er voorbeelden van succesvolle implementaties bij eindgebruikers, technische discussies over nieuwe producten en oplossingen en komen de allerlaatste markt- en brancheontwikkelingen aan bod.

Informatie over het evenement:
Wat: OpenSDx Summit EMEA
Wanneer: 9 april 2014, 09:00 – 17:30
Waar: Het DoubleTree Hotel Amsterdam nabij het Centraal Station, Oosterdoksstraat 4
Registreren: Klik hier om u voor het evenement aan te melden. De registratie omvat toegang tot alle presentaties, een lunch en een borrel.

Analisten van 451 Research en IDC zullen tijdens het evenement lezingen verzorgen. Nexenta werd recentelijk uitgelicht in een rapport van IDC in verband met de groei in de EMEA-regio.
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!