Redactie - 17 april 2014

Interactie?ve kennissess?ies tijdens COOLUp van COOLProfs

 

IT-dienstverlener COOLProfs biedt op donderdag 17 april tijdens COOLUP, een inspiratiedag voor relaties, een afwisselend programma, gericht op inhoudelijke kennisuitwisseling en het delen van ervaringen.

De volgende interactieve sessies staan op het programma:

Lean Start-up – Onno Franken, Director KPMG Advisory. Lean Sart-Up wordt momenteel als dé methode gezien om succesvol innovatie in een organisatie te realiseren.Enterprise Agility – Daniel van den Hoven, Partner Manager EMEA bij Rally Software. Hoe blijft een organisatie wendbaar, hoe kan het nieuwkomers op de markt pareren en hoe kan het structureel waarde voor haar klanten creëren?Responsive webdesign – Sabine de Milliano, Technical Communications Specialist bij KnalBlauw. De grondbeginselen van responsive webdesign, om een optimale webervaring voor een breed scala aan devices te bewerkstelligen.Praktijkervaringen Movares – Wouter Engelen, Adviseur Virtueel bouwen / BIM ( Bouw Informatie Management) bij ingenieursbureau Movares. In deze sessie vertelt Movares over de oplossingen die het met het OutSystems Platform ontwikkelde.DataMover en DataGenerator – Annemarie Sonnenberg, Senior Consultant bij COOLProfs. Twee unieke oplossingen voor het automatisch genereren en doorzetten van grote volumes representatieve data naar andere omgevingen.CA Gen Update – Peter van Munster, Senior Consultant bij COOLProfs. De highlights van de product update en product roadmap die John Carter en Dan Short van CA Development hebben gegeven tijdens de EDGE Benelux conferentie op 17 maart jl.COOLLab – COOLProfs team. Een praktijksessie om zelf de voordelen van OutSystems en CA Gen te ontdekken.

Wederom heeft COOLProfs voor een aansprekende locatie gekozen. Nadat de afgelopen jaren onder meer het stoomschip Rotterdam, Madurodam en vliegbasis Gilze-Rijen de plaats van handeling vormden, is dat nu het REM Eiland in Amsterdam.

Voor het volledige programma en inschrijven, gaat u naar de website van COOLProfs.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!