Redactie - 10 april 2014

Webinar Iron Mountain over de (on)zin van digitaliseren

 

Steeds meer bedrijven streven naar een totaal nieuwe manier van werken, waarbij digitalisering, documentbeheer en integratie & automatisering van bedrijfsprocessen moeten zorgen voor minder kosten en betere werkprocessen en -methoden. Toch snijden nog veel bedrijven bochten af om dit doel te bereiken. Met een serie webinars geeft Iron Mountain handvatten, do´s & dont´s en tips om digitale ambities te realiseren. Het eerste webinar vindt plaats op donderdag 10 april om 11 uur.

"Ondanks inspanningen om minder afhankelijk te worden van papier, ondervinden de meeste bedrijven grote problemen bij het beheren van de steeds groter wordende hoeveelheden informatie. Daarnaast is het papierloze kantoor voor de meeste bedrijven vooralsnog een onhaalbaar doel”, zegt Jeroen Strik, Commercial Director bij Iron Mountain. Daarom adviseert Iron Mountain een papier-efficiënte aanpak, waarbij veelgebruikte documenten gedigitaliseerd worden en statische dossiers fysiek en extern worden opgeslagen en beheerd.

De (on)zin van digitaliseren

Bedrijven die streven naar efficiëntere, kosteneffectievere en betere beveiliging van informatie, zullen de manier moeten verbeteren waarop hun organisatie papieren documenten beheert en gebruikt. Het volledig uitbannen van papieren documenten is in dit geval niet het juiste antwoord. Een duurzame oplossing is de ontwikkeling in gang te zetten die digitale en papieren documenten omarmt in een zogenaamde papier-efficiënte omgeving. Met een papier-efficiënte omgeving vermindert geleidelijk aan de afhankelijkheid van papier, door het invoeren van een gecontroleerd en kostenefficiënt digitaliseringsprogramma en het begeleiden van medewerkers door alle stappen van het proces.

Op donderdag 10 april om 11:00 uur presenteert Iron Mountain het webinar ‘De (on)zin van digitaliseren’.

Tijdens het webinar leert de deelnemer:

- Hoe een organisatie (geleidelijk) minder afhankelijk kan worden van papier

- Hoe een organisatie kostenefficiënt digitale ambities kan realiseren

- De do’s en dont´s van het digitaliseringsproces

- Hoe andere bedrijven het hebben aangepakt (praktijk-casus)

Nog niet aangemeld? Meld u hier (http://www.ironmountain.nl/kenniscentrum/webinars/digitalisering) aan

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!