Redactie - 22 mei 2014

Selling Cisco Collaborat?ion Solutions Training

 

Graag nodigen we u uit voor de Selling Cisco Collaboration Solutions Training op donderdag 22 mei 2014 van 9.30 - 17.00 uur, bij Cisco in Amsterdam.

Deze eendaagse workshop is specifiek ontwikkeld om Account Managers kennis te laten maken met de de diverse elementen en de toegevoegde waarde van de Cisco Collaboration oplossingen. Daarnaast leren de deelnemers opportunities te spotten en de Collaboration oplossingen op effectieve wijze te positioneren.

Na het volgen van de workshop zal de deelnemer in staat zijn om:

Business drivers te identificeren die een versnelde implementatie van Collaboration oplossingen rechtvaardigen;De waarde van Cisco Collaboration oplossingen over te brengen aan verschillende decision makers binnen een organisatie;De elementen van de Cisco Collaboration Architectuur uit te leggen;Collaboration opportunities te spotten;Gebruik te maken van een specifieke procedure om de behoeften bij de klanten bloot te kunnen leggen;Bezwaren tegen Collaboration oplossingen te weerleggen;Toegang te verkrijgen tot tools en resources om de sales activiteiten te ondersteunen.

Let op: De training wordt in het Engels gegeven.

Wij begroeten u graag tijdens deze training!

Inschrijven kan hier.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!