NORRIQ Microsoft Dynamics Event
17-08-0400
Deel dit artikel:

NORRIQ Microsoft Dynamics Event
(19-05-2014)

 

In samenwerking met Microsoft Nederland willen wij u graag uitnodigen voor het Microsoft Dynamics Event op maandag 19 mei aanstaande! In 2,5 uur helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Dynamics! Flexibiliteit voorop!

Met een minimum aan tijd maximaal up-to-date. Dat is het principe achter de Table Sessies. De perfecte manier om in een kleine groep op een interactieve manier dieper op de onderwerpen in te gaan.

5 onderwerpen – 5 tables – 5 experts...

PROGRAMMA:

9u30: Ontvangst & Introductie

10u00: Table Sessies: Microsoft Dynamics

12u00: Rondleiding Microsoft "Het Nieuwe werken" en lunch

SESSIES:

Microsoft Dynamics visie en strategie, door John Speulman, Microsoft Nederland.Microsoft Dynamics NAV 2013R2, door Dennis Stolwijk, Sr. Business Consultant, NORRIQ. Microsoft Dynamics Finance XL, door Mathijs van den Bedem, Business Consultant, NORRIQ.Switchen naar een nieuwe versie? Waarom upgraden? Jurgen Broos & Paul Melis, NORRIQ.Continu inzicht in uw financiële gegevens dankzij BI voor Microsoft Dynamics, door Richard van der Beek, Sr. Business Consultant NORRIQ.

U kunt zich inschrijven voor maximaal 3 sessies.

LOCATIE:

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ Schiphol (Haarlemmermeer)

SCHRIJF SNEL IN!

Inschrijven kan via bovenstaande "register now" knop. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap! U krijgt een aantal dagen voor aanvang van het event nog een bevestiging, inclusief een routebeschrijving.

Wij kijken er alvast naar uit om u bij Microsoft Nederland te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Paul Melis
Sales Account Manager

NORRIQ Nederland
Lange Dreef 8
4131 NH VIANEN
tel: +31- (0)30 68 68 860

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP