Redactie - 11 juni 2014

Veeam on Tour


Veeam Software
, aanbieder van oplossingen die ‘Availability for the Modern Data Center’ bieden, organiseert op 27 en 28 mei en op 10 en 11 juni de tweede editie van ‘Veeam on Tour’ in de Benelux. Tijdens de tour wordt de Veeam Availability Suite™ gepresenteerd. Deze oplossing zorgt ervoor dat alle applicaties en data altijd en vanaf iedere locatie toegankelijk zijn. De tour doet vier steden aan, namelijk Utrecht (27 mei), Breda (28 mei), Mechelen (10 juni) en Luxemburg (11 juni).

Recovery 

Veeam-klanten GGZ Friesland en Van Oord uit Breda zullen tijdens ‘Veeam on Tour’ in Nederland demonstreren hoe de oplossingen van Veeam hen helpen bij het realiseren van high-speed recovery, het voorkomen van dataverlies en tegelijkertijd volledig inzicht bieden in hun moderne datacenters.

Door gebruik te maken van de nieuwste virtualisatie-, cloud en opslagtechnologieën en deze te integreren met opslagoplossingen van EMC, HP en NetApp, biedt de Veeam Availability Suite de belangrijkste technologieën voor het moderne datacenter. HP en Microsoft, samenwerkingspartners van Veeam, ondersteunen als sponsors het ‘Veeam on Tour’-evenement in de Benelux.

Availability

Naast de introductie van de Veeam Availability Suite, zal er ook een preview gegeven worden van Veeam Management Pack (MP) v7 for System Center dat in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar komt. De nieuwe versie van Veeam MP biedt een volledige integratie met Microsoft System Center Operations Manager en biedt hiermee ‘app-to-metal’-inzicht voor zowel Microsoft Hyper-V als VMware vSphere layers.

‘Veeam on Tour’ wordt georganiseerd voor mensen die geïnteresseerd zijn in de technologie die de ‘Always-On-Business’ mogelijk maakt. Tijdens het evenement worden presentaties gegeven en worden interactieve roundtables, live demonstraties, best practices en open discussies gehouden.

De volledige agenda voor ‘Veeam on Tour’ is hier te vinden.


 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!