Redactie - 19 juni 2014

DHS Seminar: Proof & Preserve, The value of data


De hoeveelheid gegevens/data binnen organisaties groeit enorm. Papieren informatiestromen verdwijnen langzaam en elektronische informatiestromen spelen steeds vaker een rol. Papier georiënteerde processen, alsmede complete papieren administraties worden in snel tempo gedigitaliseerd. Een digitale informatiehuishouding heeft consequenties voor de gehele organisatie en roept tal van vragen op.

Privacy, identiteit en veiligheid zijn essentiële onderdelen in de discussie rond data compliance. Wie is eigenaar van de data en draagt verantwoordelijkheid? Wie heeft er toegang tot welke data? Wordt de huidige wet en regelgeving nageleefd? En hoe regel ik een veilige omgang met de data? Hoe lang moet ik de data bewaren en hoe snel moet ik het op kunnen leveren?

Kom 19 juni 2014 naar het seminar Proof & Preserve, The value of data om van verschillende experts/sprekers uit de praktijk inzicht te krijgen in dit soort vragen. Blijf op de hoogte van deze essentiële onderwerpen in de data compliance discussie. Inzicht in dit soort vraagstukken is essentieel om het goed in te vullen. Het doel van dit seminar is helderheid verschaffen en aanbevelingen voor de (digitale) opslag van gegevens en de bewijskracht van deze gegevens.

Sprekers:

Pieter Schraverus van BDO Accountants, komt vertellen over het financiele en belastingtechnische aspect

Peter Brouwer van NVWA, komt vertellen over het productaansprakelijkheid en ketenaansprakelijkheid aspect

Hans Timmersman van EMC, komt vertellen over het Algemeen wenselijk belang

Wanneer en waar?
Het seminar is donderdag 19 juni 2014 van 09:00 tot 14:00 uur en vindt plaats in Eindhoven Conference Center The Strip (High Tech Campus). Het Seminar wordt afgesloten met een inbegrepen lunch.

Meer weten? Meldt u aan!
U kunt zich hier online aanmelden met het aanmeldformulier. U kunt ook mailen naar marketing@dhs.nl of bellen naar: 0412-653800.
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!