Redactie - 03 juni 2014

OutSystems NextStep event


OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise appontwikkelplatform, organiseert op 3 en 4 juni NextStep, het jaarlijkse event voor klanten, partners en IT-professionals. NextStep 2014 voorziet in meer dan 30 uur aan trainingssessies rondom de thema’s Mobility, Cloud en Big Data-integratie.

Tijdens NextStep 2014 zullen de belangrijkste IT-trends en -ontwikkelingen zoals application platform as a service (aPaaS), enterprise app-platformen, agile-ontwikkeling, mobile en cloud uitvoerig aan bod komen en worden handvatten geboden om ze effectief voor de eigen bedrijfsdoeleinden in te zetten. Wat betekent het daadwerkelijk als je bedrijf naar de cloud gaat, wat voor soort mobiele applicaties ontwikkelen de bedrijven in je directe omgeving vandaag de dag en hoe benut je het potentieel van big data volledig? Experts en ervaringsdeskundigen uit de markt zullen bezoekers helpen deze vragen te beantwoorden.

‘NextStep is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend evenement als het gaat om de ontwikkeling van web- en mobiele bedrijfsapplicaties. Bedrijven krijgen tijdens deze twee dagen inzicht hoe ze met IT-toepassingen innovatie kunnen realiseren’, aldus Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems.

Gedurende twee dagen worden CIO’s, IT-managers, ontwikkelaars en app-professionals getrakteerd op een hoogwaardig programma, bestaande uit keynotes, verhalen uit de praktijk en interactieve trainingssessies. Ook kunnen zij aan discussies deelnemen over de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om innovatie en nieuwe bedrijfskansen te realiseren. De bezoekers kunnen tevens de voordelen van ontwikkeltrajecten in de cloud en in een hybride model ervaren. De klanten, partners en gebruikers krijgen op NextStep 2014 bovendien uit de eerste hand updates over de productstrategie en toekomstvisie van OutSystems.

Het volledige programma en een beschrijving van de verschillende sessies vindt u op www.outsystems.com/nextstep. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!