Redactie - 23 juni 2014

IT business staat centraal tijdens Red Hat Forum


Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, organiseert het Red Hat Forum op 23 juni in Antwerpen, België. In totaal worden tussen 3 en 25 juni 14 steden in Europa en het Midden-Oosten bezocht.

Het Red Hat Forum gaat van start in Dubai. Eén van de onderwerpen betreft het vereenvoudigen van IT met de opensourceoplossingen van Red Hat, zodat bedrijven zich kunnen richten op innovatie terwijl organisaties meer agile en flexibel worden. De voordelen van private en open hybride cloud omgevingen worden zowel vanuit technisch als business perspectief belicht.

Senior Red Hat-executives gaan in keynote sessies in op het vraagstuk hoe en waarom bedrijven cruciale mogelijkheden mislopen. Ook kijken ze naar de strategieën die organisaties kunnen gebruiken om hun IT te bevorderen en hoe IT-afdelingen kunnen bijdragen aan het bedrijfssucces.

Tijdens het Red Hat Forum worden Red Hat-cases en -scenario’s gebruikt om kritieke pijnpunten aan het licht te brengen. Het evenement biedt de perfecte gelegenheid om te netwerken met Red Hat en Red Hat-partners, waaronder sponsor HP. Deelnemers krijgen inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen en zaken die impact hebben op de omzet en productiviteit.

Om beter in te spelen op de behoeftes van de deelnemers lopen tijdens het Red Hat Forum twee sessies parallel: business en technisch. Tijdens de business sessies wordt ingegaan op de concurrentievoordelen die ontstaan door IT innovatie, de voordelen van community-gedreven innovatie en de efficiëntievoordelen die kunnen worden behaald door de overstap naar de cloud. De technische sessies bieden een uitgebreid technisch overzicht, waaronder een update van Red Hat Enterprise Linux 7.

Daarnaast kunnen deelnemers met het EMEA-team en executives discussiëren over Red Hat's toekomstvisie. Techneuten en productexperts zijn aanwezig om specifieke technische vragen te beantwoorden, die tevens meer inzicht geven in het ecosysteem van Red Hat.

Klik hier om u aan te melden voor het Red Hat Forum op 23 juni in Antwerpen.
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!