Redactie - 19 mei 2014

myBrand organiseert theFutureSociety: What about security?


myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, organiseert op 5 juni theFutureSociety. Dit event heeft als doel een platform te creëren om gezamenlijk de visie op toekomstige ontwikkelingen te vertalen naar keuzes van vandaag en morgen. De eerste editie staat in het teken van ‘What about security?’. Dagelijks staan bedrijven voor belangrijke vraagstukken die van grote invloed zijn op de toekomst: Hoe veranderen we het speelveld, hoe komen we tot onderscheidende concurrentieverhoudingen en hoe ontwikkelen we nieuwe?Vanwege de mobility hype en de grotere rol van interne data kampen bedrijven met security-vraagstukken die worden gevoed door nieuws rondom de recente DDoS-aanvallen en de Heartbleed bug. Een toekomst creëren en tegelijkertijd vastlopen in veiligheidsdenken is geen goede combinatie.

Programma
Samen met deskundige sprekers behandelt theFutureSociety thema’s die ervoor zorgen dat organisaties niet langer denken in angsten en beperkingen, maar vooral in kansen en kracht. Zo geeft Jim Stolze, Nederlands schrijver, ondernemer en de drijvende kracht achter de TEDx-conferenties, een inspirerende sessie over de toekomst van succesvol en innoverend ondernemerschap. Zelfstandig security consultant Walter Eikenboom laat de deelnemers zelf ervaren welke gevaren er op de loer liggen. Als afsluiting wordt er samen met professionals op het gebied van security gesproken over security nu en in de toekomst. Naast deze sessies is er voldoende ruimte om gezamenlijk over de thema’s in gesprek te gaan en te netwerken. 

Aanmelden en locatie
Het event vindt plaats in EYE, het nieuwe filmmuseum aan de IJpromenade 1 in Amsterdam. De rondleiding begint om 14.00 uur en de inspiratiesessies starten om 15.00 uur. Het event wordt om 17.15 uur afgesloten met een netwerkborrel. theFutureSociety is gratis toegankelijk voor ondernemers, logistiek, financieel, security en IT-managers die binnen hun bedrijven gebruikmaken van SAP-software. Inschrijven en het aanmelden voor de rondleiding kan door een e-mail te sturen naar thefuturesociety@mybrand.nl of via de website www.thefuturesociety.nl
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!