Redactie - 12 mei 2014

Jaspersoft Embedded BI Day


Na eerdere succesvolle Jaspersoft-events, zullen Dupaco en Jaspersoft in samenwerking met Servoy weer een geheel nieuw seminar verzorgen.

De manier waarop uw organisatie gebruik maakt van tijd en informatie bepaalt grotendeels uw concurrentievermogen. Door te concurreren op snelheid, wat vereist dat alle aanwezige databronnen worden benut om de meest relevante en accurate informatie inzichtelijk te maken, kan uw onderneming ongeëvenaarde klantintimiteit creëren en de concurrentie op afstand houden.

Om organisaties vooruit te helpen en slimmer gebruik te maken van tijd en informatie, is een belangrijke vereiste dat alle gegevensbronnen toegankelijk zijn om nieuwe inzichten te verzamelen uit alle hoeken van de organisatie. Met moderne, data-gedreven applicaties reduceert u de tijd die u nodig heeft om belangrijke beslissingen te nemen en bent u in staat om nieuwe waarde te creëren. Tijdens deze break-out krijgt u antwoord op de vraag hoe uw organisatie anderen kan helpen om beter en meer analytisch te worden door slimme nieuwe toepassingen beschikbaar te maken en nieuwe waarde te creëren door uw bestaande data volledig te benutten.

Bezoek dit gratis evenement op 6 juni als u op zoek bent naar het maken of beheren van interactieve rapporten, het krijgen van diepere data door middel van analyses, of het ontwikkelen van data-driven dashboards!

Voor meer informatie en aanmelden kunt u hier terecht. 

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!