Redactie - 18 juni 2014

Performance-optimalisatie: Hoe houd je de klant tevreden?


De utility-markt is volop in beweging en zet massaal in op online dienstverlening. Self-service omgevingen zijn de trend, omdat klanten hiermee beter en sneller bediend kunnen worden tegen lagere kosten. De grootste uitdaging bij online is echter het op peil houden van de gebruikerservaring. Die is vaak afhankelijk is van technische performance en dit kan grote commerciële gevolgen hebben, omdat klanten simpelweg afhaken als een website slecht of traag presteert.

Wat kun je hier als organisatie aan doen? Opkomende technieken die continu inzicht kunnen geven in de kwaliteit van het selfservice kanaal zijn netwerk- en applicatie-performancemanagement tooling. Distributeur Zycko Benelux heeft Measureworks en Comsenso benaderd om u tijdens een informele ontbijtsessie bij te praten over dit onderwerp. Beide partijen hebben ruime ervaring op het gebied van netwerk- en applicatie-performancemanagement en kunnen u haarfijn uitleggen welke voordelen deze technologie kan bieden voor uw online dienstverlening.

De ontbijtsessie vindt plaats op woensdagochtend 18 juni op het terrein van de Westergasfabriek, Pand020, in Amsterdam. Sprekers zijn Jeroen Tjepkema, CEO van Measureworks, en Marco Pijper, managing partner en medeoprichter van Comsenso .

Agenda
8.00        Ontvangst met ontbijt
8.30        Welkomstwoord van Arthur de Klerck, Regional Sales Manager Zycko Benelux
8.45        “Waarom bezoekers een hekel hebben aan wachten!”, Jeroen Tjepkema, CEO Measureworks
9.30        "Let op, of je Infrastructuur is zooo 2013!", Marco Pijper, Partner Comsenso BV
10.00     Afsluiting

Locatie
Pand020
Haarlemmerweg 10a
1014 BE Amsterdam

Wilt u aanwezig zijn bij deze ontbijtsessie? Deelname is kosteloos en aanmelden kan hier.
>> link, http://nl.zycko.com/nieuws/evenementen/event/ontbijtsessie-performance-optimalisatie-houd-je-klanten-tevreden/

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!