Redactie - 18 september 2014

IT OUTSOURCING


Zonder een adequate regiefunctie is een efficiënte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance.

Deze training verschaft zowel opdrachtgevers als leveranciers alle informatie die ze nodig hebben om het outsourcingsproces succesvol te laten verlopen.

De training geeft u inzicht in de basisbegrippen van outsourcing en Sourcing Governance en hoe deze toegepast kunnen worden. Na de training kent u de belangrijkste principes en terminologie uit de richtlijn van Sourcing Governance. U heeft dan aantoonbare kennis over en begrip van de kansen, risico’s en vormen van outsourcing. Best practice laat zien dat het voor de implementatie en het functioneren van een Sourcing Governance functie noodzakelijk is dat u zich bewust bent van de belangrijkste principes en begrippen van outsourcing en Sourcing Governance en deze ook begrijpt. Tijdens de training wordt een interactieve benadering gebruikt, waarin leren, discussie en oefeningen worden gecombineerd.

In de training staan best practices, vastgelegd in het Sourcing Fasen Model en het regiemodel Demand Supply Governance Framework, centraal. De training resulteert in een snelle en optimale opbouw van kennis. Veel onderwerpen worden geïllustreerd met realistische praktijkcases. Daarnaast komen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van (out)sourcing aan bod.

 Kijk voor meer informatie op onze website:

http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/it_outsourcing_certified_outsourcing_specialist.php

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!