Redactie - 25 maart 2014

Kroon op het werk!

 

Zonder partners gaat het niet. Dat mag dan een open deur zijn, maar we vinden desalniettemin dat we dat één keer per jaar luid en duidelijk mogen zeggen! Daarin zijn we natuurlijk ook helemaal niet uniek. Er zijn talloze ICT-bedrijven die zonder partners niet zouden zijn gekomen waar ze nu zijn. Kortom, een pluim op de hoed van de partner dus, in de vorm van een award. In goed Nederlands: een bekroning: een bekroning als waardering en erkenning van bijzondere prestaties.

Het zal duidelijk zijn dat een goede samenwerking met partners voor ons van levensbelang is. Zij spelen immers een cruciale rol bij de dienstverlening aan onze klanten en leveren zo een bijdrage aan het realiseren van onze groeidoelstellingen. Zij zorgen ervoor dat we onze business kunnen blijven uitbreiden en ontwikkelen, zowel in de huidige als in nieuwe marktsectoren. Ik ben ervan overtuigd dat die nauwe samenwerking en de continue investeringen die zij bereid zijn te doen in kennis, het geheim zijn van ons succes.

En voor die rol zijn we zeer erkentelijk. Daarom reiken we elk jaar awards uit aan de partners die zich hebben onderscheiden, bijvoorbeeld omdat ze een grote groei hebben gerealiseerd, nieuwe markten hebben weten aan te boren of zich hebben kunnen profileren als ‘trusted advisors’. We weten ook dat onze partners het waarderen. De opkomst voor het jaarlijkse award-evenement is erg groot en we gaan dan ook zeker op deze weg verder. Maar we bekijken elk jaar nauwgezet of de awards nog wel een goede afspiegeling vormen van wat we belangrijk vinden om te bekronen.

De IT-wereld is een zeer dynamische wereld en daarom verandert het partnerlandschap ook. We vinden dan ook dat die veranderingen impact moeten hebben op de awards. Dit jaar hebben we voor het eerst cloud awards toegekend, één voor de ‘Cloud Provider of the Year’ en één voor de ‘Cloud Builder of the Year’. Een paar maanden geleden heb ik in mijn blog al aangegeven dat voor ons en onze partners de cloud steeds belangrijker wordt en dat dit voor de nodige uitdagingen zorgt, van het verdiepen in nieuwe materie en het verwerven van de nodige kennis tot het ontwikkelen van clouddiensten en de financiering hiervan.

Diverse partners hebben die uitdagingen opgepakt en de meest succesvolle hebben een award in de wacht gesleept. Bijzonder is nog dat deze awards niet alleen een Nederlandse, maar ook een ‘North Award’ betreffen (onze North-regio bestaat uit de Benelux-landen, Scandinavië en de Baltische staten). De winnaars van deze awards dingen ook mee naar de Europese Cisco Partner Awards. Dit illustreert het belang dat we aan deze specifieke bekroningen hechten.

En ook de volgende verandering zie ik al aan de horizon. We staan aan de vooravond van Internet of Everything en de eerste projecten zijn al van de grond gekomen. Hiermee betreden wij een nieuw speelveld, uiteraard samen met onze partners. Dat zullen deels huidige partners zijn, maar ongetwijfeld ook partners die we nu nog niet kennen. Ons partnerlandschap zal wederom veranderen en dus komen er ook andere awards voor een partner die zich op dit vlak onderscheidt, denk aan een Internet of Everything Partner of the Year. Mogelijk zelfs al volgende jaar!

Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!